FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
7 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
2embed
6 Days (2017) Online Subtitrat In Romana
6.0 of 628

6 Days (2017) Online Subtitrat In Romana

6.0 94 min

6 Days este un film de acțiune și thriller din 2017, bazat pe evenimentele reale din timpul luării de ostatici din Ambasada Iranului din Londra din anul 1980. Filmul explorează această situație tensionată și dramătică, oferind o perspectivă captivantă asupra negocierilor delicate și a operațiunilor de salvare desfășurate de forțele speciale britanice.

Povestea filmului se concentrează pe evenimentele care au avut loc în timpul celor șase zile de criză din Ambasada Iranului, în care un grup de militanți iranieni au luat mai mulți ostatici britanici. Această situație tensionată declanșează un război de nervi între guvernul britanic și militanții înarmați, punând presiune enormă pe negocieri și pe echipa de intervenție specială.

Filmul “6 Days” aduce în prim-plan eforturile complexe și pline de riscuri ale forțelor speciale britanice pentru a elibera ostaticii și a restabili ordinea în ambasadă. Echipa de intervenție, împreună cu negociatorii guvernamentali, trebuie să găsească strategii inteligente și să gestioneze situația delicată pentru a asigura supraviețuirea ostaticilor și a preveni un dezastru internațional.

Cu ritm alert și suspans constant, “6 Days” explorează tensiunea psihologică și dilemele morale cu care se confruntă protagoniștii în timpul crizei. Filmul prezintă, de asemenea, perspective multiple, inclusiv a negociatorilor, a jurnaliștilor și a militarilor, oferind o imagine complexă a evenimentelor și a impactului lor asupra societății.

Cu interpretări remarcabile și o regie captivantă, “6 Days” reușește să transpună în imagine atmosfera tensionată a acelei perioade și explozivitatea situației. Este un film captivant și emoționant, care ilustrează curajul și sacrificiul oamenilor implicați în această criză și pune în discuție dileme etice și politice complexe.

Director: