FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
115 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
About My Father 2023 Subtitrat In Romana
5.7 of 120

About My Father 2023 Subtitrat In Romana

HD 5.7 90 min

Într-o poveste plină de amestec cultural și emoții puternice, “About My Father” urmărește relația complexă dintre Sebastian, un tânăr american cu origini italiene, și tatăl său, Salvo, un imigrant italian. Sebastian este îndrăgostit de o tânără complet americană și decide să o ceară în căsătorie. Cu toate acestea, el este conștient de diferențele culturale și de așteptările rigide ale tatălui său.

Când Sebastian își anunță planurile tatălui său, Salvo, acesta insistă să petreacă un weekend împreună cu părinții iubitei sale, Tony și familia acesteia. Salvo vede în această oportunitate o modalitate de a încerca să înțeleagă și să accepte mai bine cultura americană, precum și de a verifica dacă Sebastian și iubita sa sunt potriviti pentru o căsătorie.

Astfel, întreaga familie se află acum într-o aventură plină de momente amuzante, tensionate și pline de învățăminte. Întâlnirea dintre cele două familii aduce la lumină diferențele de valori, obiceiuri și tradiții dintre Italia și America. Pe parcursul weekendului, relațiile se testează, iar secretele de familie ies la iveală, permițând personajelor să crească și să se descopere unul pe celălalt într-un mod profund.

About My Father” explorează tema legăturii dintre părinți și copii, înțelegerea și acceptarea diferențelor culturale și procesul de trecere de la tradiții vechi la noi. În timp ce personajele navighează prin haosul și conflictele generale ale unei familii, ei descoperă, în cele din urmă, că dragostea și respectul sunt elementele esențiale care leagă oamenii, indiferent de originea lor.

Leave a Reply