FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
105 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Alita: Battle Angel 2019 Online in Romana
7.3 of 8444

Alita: Battle Angel 2019 Online in Romana

HD 7.3 122 min

Alita: Battle Angel (2019) Online în Română – Un film SF captivant despre o cyborg dezactivată care, reactivată, pornește într-o aventură epică pentru a-și redescoperi identitatea pierdută. Într-un viitor distopic, Alita se trezește fără nicio amintire a trecutului său și își pune întrebări despre cine este cu adevărat. Cu abilități de luptă uluitoare și un curaj neînfricat, ea se angajează într-un drum periculos pentru a descoperi secretele întunecate ale lumii în care trăiește.

Cu vizuale impresionante și efecte speciale remarcabile, “Alita: Battle Angel” aduce la viață un univers futurist plin de intrigi și mister. Alături de o distribuție remarcabilă, inclusiv Rosa Salazar în rolul principal și Christoph Waltz într-un personaj complex, filmul atrage privirile fanilor de SF și acțiune.

Prin combinația sa unică de emoție, acțiune și explorare a identității, “Alita: Battle Angel” te va captiva de la început până la sfârșit. Fiecare pas pe care Alita îl face în căutarea propriei sale identități aduce în prim-plan enigme și dezvăluiri surprinzătoare, transformând această poveste într-o călătorie plină de suspans și descoperire personală.

Leave a Reply