FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
74 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Ant-Man and the Wasp: Quantumania 2023 Subtitrat In Romana
6.1 of 3980

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 2023 Subtitrat In Romana

HD 6.1 125 min

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 2023 Online in Romana – in continuarea lor plină de acțiune, super-eroii parteneri Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) și Hope Van Dyne (interpretată de Evangeline Lilly) se reunesc pentru a-și continua aventurile sub identitățile lor de supereroi – Omul-Furnică și Viespea.

De data aceasta, aceștia sunt însoțiți de părinții lui Hope, Hank Pym (interpretat de Michael Douglas) și Janet Van Dyne (interpretată de Michelle Pfeiffer), precum și de fiica lui Scott, Cassie Lang (interpretată de Kathryn Newton). Această echipă de familie se aventura în Tărâmul Cuantic, o dimensiune fascinantă și misterioasă, în care se deschid oportunități nelimitate și se întâlnesc creaturi cu totul noi și stranii.

În timp ce explorează Tărâmul Cuantic, această echipă neobișnuită se confruntă cu provocări care le testează limitele și le pun abilitățile la încercare. Într-o aventură plină de pericole și descoperiri incredibile, super-eroii trebuie să folosească puterile lor unice și cunoștințele lor pentru a naviga prin această lume necunoscută și a înfrunta amenințări neașteptate.

Prin îmbinarea acțiunii palpitante cu elemente de familie și relații complexe, această continuare aduce o nouă dimensiune în povestea super-eroilor. Eroului Scott Lang și partenerului său Hope Van Dyne li se alătură o echipă puternică și solidară, care explorează noi teritorii și demonstrează că împreună pot învinge orice obstacol.

Leave a Reply