FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
5 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
2embed
Asterix si Obelix: Regatul de mijloc (2023) Online Subtitrat
4.9 of 257

Asterix si Obelix: Regatul de mijloc (2023) Online Subtitrat

4.9 112 min

In anul 50 i.Hr., in timpul dinastiei Han, istoria isi scria pagini importante in China. Dupa o lovitura de stat in urma careia imparateasa a fost inlaturata de la putere de catre un print tradator, Sass-Yi, singura fiica a acesteia, a fost nevoita sa paraseasca tara impreuna cu negustorul fenician Finalthesis si garda ei credincioasa, Mai Wei.

In cautarea ajutorului celor doi viteji razboinici galici, Asterix si Obelix, printesa Sass-Yi a inceput o calatorie periculoasa peste tarmurile indepartate ale Asiei, traversand munti inalti si deserturi pustii. In ciuda obstacolelor intampinate, printesa a continuat sa mearga inainte, cu speranta de a-si salva mama si de a restabili ordinea in China.

Insa Cezar si armata sa puternica nu erau departe. In timp ce printesa si prietenii ei se indreptau spre Galia, armata romana isi pregatea o noua campanie de cucerire, iar China era urmatoarea pe lista. Cezar era hotarat sa-si extinda imperiul, indiferent de pretul pe care trebuia sa-l plateasca. In curand, soarta Chinei va fi in mainile printesei Sass-Yi si ale celor doi viteji razboinici galici, care trebuie sa-si foloseasca toate abilitatile si puterile supraomenesti pentru a-si proteja tara si a infrunta amenintarea romana.