FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
16 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Avengers: Infinity War 2018 Subtitrat
8.4 of 27695

Avengers: Infinity War 2018 Subtitrat

HD 8.4 149 min

Avengers: Infinity War 2018 Online in Romana este un film de supereroi din 2018, care face parte din universul cinematografic Marvel. Este regizat de Anthony și Joe Russo și prezintă o poveste epică în care eroii din întregul univers Marvel se unesc pentru a se confrunta cu cel mai mare și mai periculos inamic cu care s-au confruntat vreodată.

Acțiunea filmului are loc la scurt timp după evenimentele din “Thor: Ragnarok” și “Black Panther”. Răzbunătorii, o echipă de supereroi alcătuită din Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) și mulți alții, se adună pentru a proteja Piatra Minții, o piatră cu puteri nelimitate care se află în posesia lui Vision (Paul Bettany).

Însă amenințarea supremă apare sub forma lui Thanos (Josh Brolin), un titan malefic care caută să adune cele șase Piatre ale Infinitului pentru a-și atinge scopul sinistru. Deținătorul tuturor celor șase pietre va avea puterea absolută de a schimba realitatea și de a distruge jumătate din univers.

Într-o luptă pentru a opri planurile lui Thanos, Răzbunătorii și aliații lor, inclusiv Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Spider-Man (Tom Holland), Pantera Neagră (Chadwick Boseman), Guardians of the Galaxy și alții, se străduiesc să-i facă față titanului și armatei sale.

Filmul se desfășoară într-un ritm alert, oferind scene de acțiune spectaculoase, efecte vizuale remarcabile și momente emoționante. În timp ce eroii se luptă să salveze lumea, sunt explorezate teme complexe precum sacrificiul, curajul și unitatea în fața adversității.

Avengers: Infinity War este un film captivant, plin de surprize și întorsături de situație, care pregătește terenul pentru finalul dramatic din “Avengers: Endgame”. Încrucișând povestile și personajele din întregul univers Marvel, acest film este un punct culminant epic al francizei și o experiență cinematografică de neratat pentru fanii supereroilor și nu numai.

Leave a Reply