FILME-ROMANESTI.RO

Lumina de comutare
Comentarii
2 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
2embed
Bholaa (2023) Online Subtitrat In Romana
7.8 of 4

Bholaa (2023) Online Subtitrat In Romana

7.8 144 min

Bholaa 2023 Online Subtitrat este un film indian de comedie și acțiune programat să fie lansat în 2023, regizat de Amar Kaushik și produs de Dinesh Vijan. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Rajkummar Rao, Varun Sharma și Fatima Sana Shaikh. Povestea se concentrează pe aventurile a trei prieteni de copilărie care se trezesc prinși într-o situație periculoasă și trebuie să găsească o modalitate de a o depăși.

Rajkummar Rao interpretează rolul lui Bholaa, un băiat naiv și amuzant, care trăiește într-un sat mic din India. Varun Sharma este Mintu, cel mai bun prieten al lui Bholaa, un băiat inteligent și priceput la afaceri, dar care nu ezită să facă glume și să-i facă pe cei din jur să râdă. Fatima Sana Shaikh îl interpretează pe Shalu, o fată energică și optimistă care este îndrăgostită de Bholaa.

Viața lor plină de aventuri se schimbă brusc când un grup de infractori îi implică într-un jaf de bijuterii. Bholaa, Mintu și Shalu sunt prinși în mijlocul unui conflict periculos și trebuie să găsească o soluție pentru a-și salva viețile și a restitui bijuteriile. Aceștia trebuie să își folosească abilitățile și inteligența pentru a găsi o cale de ieșire din situația dificilă în care se află.

În timpul aventurii lor, cei trei prieteni își înfruntă fricile, se luptă cu situații periculoase și descoperă adevăratele lor capacități și talente. În ciuda dificultăților întâmpinate, aceștia rămân optimiști și continuă să se sprijine unul pe altul în încercarea lor de a rezolva situația și a-și păstra prietenia.

Pe lângă scenele de acțiune și suspans, “Bholaa” este și o comedie amuzantă și plină de umor. Actorii principali aduc un echilibru perfect între momentele serioase și cele amuzante, creând un film care este captivant, dar și distractiv. Povestea lor de prietenie și aventură este una care va captiva publicul și va lăsa o impresie puternică.

Regizorul Amar Kaushik, cunoscut pentru lucrarea sa în filmul “Stree”, aduce o perspectivă unică asupra unei povești de acțiune și comedie. Filmul este produs de Dinesh Vijan, care a adus publicului filme precum “Hindi Medium” și “Badlapur”. Cu o echipă talentată și cu o poveste amuz

FILMENOIRO.COMIMDBTRAILER