FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
212 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Butchers Crossing 2023 Online Subtitrat
6.5 of 13

Butchers Crossing 2023 Online Subtitrat

HD 6.5 105 min

Butchers Crossing 2023 Online Subtitrat

Butchers Crossing este un film drama occidental american din 2022, regizat de Gabe Polsky in debutul sau in lungmetraj narativ, bazat pe romanul cu acelasi nume din 1960 al lui John Edward Williams. Ii joaca pe Nicolas Cage, Fred Hechinger, Xander Berkeley, Rachel Keller, Jeremy Bobb si Paul Raci.

Fiul pastorului naiv, Will, a renuntat la Harvard si calatoreste la Butcher’s Crossing, un mic oras de frontiera din Kansas, construit pe comertul cu pielea de bivol. Isi doreste sa vada cat mai mult din tara si sa experimenteze „Vestul Salbatic”.

Vandut din romanticismul de a merge la o vanatoare de bivoli, Will il cauta pe McDonald, un fost cunoscut al tatalui sau, care conduce in prezent comertul de bivoli in scadere pentru oras. Cand McDonald refuza sa-l oblige pe tanar, Will se intalneste cu Miller, un vanator de bivoli intens si experimentat, care ii spune povestea unui pas indepartat din Colorado, unde poate fi gasita una dintre putinele turme masive ramase. Desi avertizat despre Miller si despre nebunia acestei intreprinderi, Will isi pune toti banii pentru a finanta expeditia.

Leave a Reply