FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
75 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Capra cu trei iezi (2022) Online
7.3 of 22

Capra cu trei iezi (2022) Online

HD 7.3 83 min

Capra cu trei iezi 2022 Online in Romana – În România rurală a secolului al XIX-lea, într-o comunitate izolată de restul lumii, o văduvă și mamă a trei copii se confruntă cu un vechi prieten de familie, care își dezvăluie adevărata natură sadică atunci când vede că femeia și copiii ei sunt vulnerabili. Interpretată de actrița Maia Morgenstern, văduva trebuie să găsească curajul și determinarea de a se apăra și a-și proteja familia de amenințările acestui prieten de familie malefic, interpretat de actorul Marius Bodochi.

Capra cu trei iezi se bazează pe una dintre cele mai cunoscute povești românești, scrisă de Ion Creangă. Scopul filmului este de a dezvălui adevărata natură a acestei faimoase povești pentru copii și de a prezenta publicului o perspectivă nouă, care arată imaginea reală a tragediei, depășind personificările și cântecele vesele.

Povestea Caprei cu trei iezi a fost inclusă în programa școlară primară imediat după publicare și a fost ilustrată în primele pagini ale abecedarului din anii ’70-’90. Este una dintre cele mai populare, dar și controversate povești românești pentru copii.

Filmul urmează cu strictețe firul narativ al poveștii lui Creangă, dezvoltând elementele subtile și menținând, în mare parte, dialogul original. Astfel, este creată o adaptare cinematografică care explorează mai profund povestea și subtextul său, aducând o nouă perspectivă asupra tragediei și consecințelor sale.

Leave a Reply