FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
2 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
2embed
Captive State (2019) Online Subtitrat In Romana
5.6 of 1004

Captive State (2019) Online Subtitrat In Romana

5.6 109 min

Captive State 2019 Online este un film SF de acțiune și suspans regizat de Rupert Wyatt, cu John Goodman, Ashton Sanders și Vera Farmiga în rolurile principale. A fost lansat în 2019 și prezintă o poveste interesantă despre invazia extraterestră și lupta pentru libertatea umană.

Acțiunea are loc în Chicago, la zece ani după ce extratereștrii au invadat Pământul și au preluat controlul asupra oamenilor. Guvernul omenesc a fost răsturnat, iar forțele extraterestre controlează totul, de la resursele naturale până la libertatea de mișcare a oamenilor. În acest context, oamenii trăiesc sub un regim strict, supuși amenințărilor și violenței. În ciuda acestui fapt, un grup mic de rebeli continuă să lupte pentru libertate și să răstoarne guvernul extraterestru.

Personajul principal al filmului este Gabriel Drummond (Ashton Sanders), un tânăr care a crescut într-un cartier sărac din Chicago și care își pierde familia în urma invaziei extraterestre. Gabriel este hotărât să lupte împotriva regimului extraterestru și să răstoarne guvernul opresiv. În acest sens, îl caută pe fostul său mentor, William Mulligan (John Goodman), un ofițer de poliție pensionat, care se confruntă cu probleme personale și cu probleme de sănătate, dar care este dispus să se alăture luptei.

De-a lungul filmului, Gabriel și Mulligan colaborează pentru a organiza o revoltă împotriva forțelor extraterestre și a guvernului lor oprimant. Ei trebuie să se lupte cu diverși inamici, de la mâinile lungi ale poliției extraterestre până la colegii trădători din propria lor mișcare de eliberare.

Pe măsură ce lupta se intensifică, rebelii află secrete întunecate despre adevăratele intenții ale extratereștrilor și despre legăturile lor cu guvernul omenesc anterior. Aceste secrete dezvăluie faptul că nu toți extratereștrii sunt la fel și că unii dintre ei sunt mai binevoitori decât alții. În plus, secretele dezvăluie faptul că guvernul anterior avea propriile sale interese și că lupta pentru libertate nu a fost întotdeauna în interesul oamenilor.

Filmul prezintă o lume credibilă și înfricoșătoare, în care oamenii trăiesc sub un regim opresiv și sunt în permanență monitorizați și controlați. Imaginea orașului ocupat, cu clădiri strălucitoare și tehnologie avansată, dar și cu un aer întunecat și amenințător, contribuie la atmosfera tensionată a filmului. De asemenea, efectele speciale sunt impresionante