FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
172 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Guardians of the Galaxy Volume 3 (2023) Online Subtitrat
7.9 of 4892

Guardians of the Galaxy Volume 3 (2023) Online Subtitrat

HD 7.9 150 min

Guardians of the Galaxy Volume 3 este un film de actiune si aventura din 2023, regizat de James Gunn. Este continuarea din seria “Guardians of the Galaxy” si ii are in rolurile principale pe actorii Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper si Karen Gillan.

In acest film, Gardienii Galaxiei se reunesc pentru a continua aventurile lor prin spatiu in timp ce incearca sa-si protejeze universul de diverse amenintari. In centrul povestii se afla Peter Quill/Star-Lord (interpretat de Chris Pratt), care isi reintalneste tatal, Ego (interpretat de Kurt Russell), si descopera unele secrete tulburatoare despre originile sale.

Echipa lui Peter, formata din Gamora (interpretata de Zoe Saldana), Drax (interpretat de Dave Bautista), Rocket (interpretat de Bradley Cooper) si Groot (interpretat de Vin Diesel), se confrunta cu noi adversari si situatii complicate pe parcursul calatoriei lor. In plus, Nebula (interpretata de Karen Gillan) se alatura si ea echipei, iar relatia complicata dintre ea si Gamora este explorata in profunzime.

Pe masura ce Gardienii Galaxiei exploreaza spatiul cosmic si se confrunta cu pericole neasteptate, ei isi pun la indoiala propriile loialitati si se lupta pentru a proteja ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei. In acelasi timp, se dezvolta relatii intre personaje si se aduc in prim-plan teme precum familia, prietenia si sacrificiul.

“Guardians of the Galaxy Volume 3” este un film plin de actiune, umor si emotii puternice, care ofera o continuare satisfacatoare a calatoriei iubitei echipe de eroi interstelari. Cu efecte vizuale spectaculoase, coloana sonora captivanta si interpretari remarcabile, filmul promite sa aduca o concluzie epica si memorabila pentru aceasta trilogie captivanta.

FILME-ROMANESTI.ROIMDBTRAILER

Leave a Reply