0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...
Haita de actiune (2023) Online Subtitrat In Romana

Haita de actiune (2023) Online Subtitrat In Romana

Denzel (alias Matei Dima) este un ofiter al politiei rutiere care aspira sa joace un rol mai important decat cel de a sta pe marginea drumului si de a da amenzi pentru incalcari minore ale codului rutier. Cu toate acestea, colegii sai de la sectie il considera o gluma pentru ca refuza sa se implice in coruptie si nu are inteligenta necesara pentru a fi promovat la rangul de comisar.

Alaturi de Oli (interpretata de Antonia), o politista care se lupta cu stresul post-traumatic din cauza misoginismului inradacinat in societatea romaneasca, si Aurel, primul agent de circulatie din departamentul de etnie rroma, Denzel porneste intr-o investigatie plina de suspans si pericol. Cu toate acestea, in timp ce incearca sa rezolve cazul, se confrunta cu propriile lor probleme interne si descopera lucruri neplacute despre colegii lor si despre sistemul in care activeaza.

Views: 6

Genre: 2023ActiuneComedie

Duration:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *