FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
100 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
How to Blow Up a Pipeline 2022 Subtitrat
7.0 of 66

How to Blow Up a Pipeline 2022 Subtitrat

HD 7.0 104 min

“How to Blow Up a Pipeline” (2022) Online în Română – Explorează povestea captivantă a unei echipe de activiști pentru mediu care concepe un plan îndrăzneț pentru a perturba o importantă conductă de petrol.

Într-o lume în care impactul negativ al industriei petroliere asupra mediului devine tot mai evident, un grup de oameni hotărâți se alătură împreună în lupta pentru protejarea naturii și a viitorului planetei. Conștienți de efectele distructive ale conductelor de petrol asupra ecosistemelor și comunităților locale, activiștii decid să acționeze într-un mod radical pentru a atrage atenția asupra acestei probleme urgente.

Prin planificare meticuloasă, echipele de activiști se infiltrează în zonele cheie ale conductei de petrol, pregătindu-se să provoace o serie de perturbări în funcționarea acesteia. De la acțiuni de blocare fizică și sabotaj tehnic până la demonstrații non-violente și explozii controlate, acești curajoși luptători pentru mediu pun totul în joc pentru a atrage atenția lumii și a opri distrugerea continuă a resurselor naturale.

Leave a Reply