0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...
I’ll Be Watching (2023) Online Subtitrat In Romana

I’ll Be Watching (2023) Online Subtitrat In Romana

In filmul “I’ll Be Watching“, dupa plecarea sotului ei, un geniu in tehnologie, intr-o calatorie de afaceri, Julie, care este inca afectata de moartea surorii sale, se gaseste captiva in noua lor casa izolata. Ea este nevoita sa lupte cu propriile temeri si sa-si foloseasca toate resursele pentru a ramane in viata.

Julie se trezeste intr-o casa pustie, inconjurata de padurea densa, fara nici o alta locuinta in apropiere. In timp ce isi face curaj si incearca sa se obisnuiasca cu noul mediu, incep sa apara semne ca cineva ar putea fi cu ea in casa. Ingrijorata, incearca sa gaseasca o cale de iesire, dar usile si ferestrele sunt blocate, iar telefoanele si internetul sunt intrerupte.

In ciuda fricii si anxietatii sale crescande, Julie nu renunta la speranta de a gasi o cale de a scapa si de a se reuni cu sotul ei. Dar cand incep sa apara semne ca cineva este intr-adevar in casa cu ea si ca viata ei este in pericol, trebuie sa lupte cu toate fortele pentru a ramane in viata si pentru a afla cine este cel care o urmareste.

Pe masura ce timpul trece, Julie descopera secrete intunecate despre noua ei casa si despre trecutul sau, dezvaluind ca amenintarea care o urmareste este mult mai puternica si mai sinistra decat a crezut vreodata. Cu fiecare zi care trece, Julie trebuie sa gaseasca noi resurse de curaj si putere interioara pentru a-si invinge infricosatoarea amenintare si pentru a supravietui in aceasta situatie critica.

Views: 6

Genre: 20222023SFThriller

Country: United States

Duration: 90 min

IMDb: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *