0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...
It Lives Inside (2023) Online Subtitrat In Romana

It Lives Inside (2023) Online Subtitrat In Romana

It Lives Inside 2023 Subtitrat este un film de groază american programat să fie lansat în 2023, regizat de Jeff Hall și produs de Eric S. Brown și Joe Knetter. Filmul îi are în rolurile principale pe Rett Terrell, Alissa Rose Ford și Liam Matthews. Povestea se concentrează pe aventurile unei familii care se mută într-o casă veche în pădure, iar în urma renovării acesteia, eliberează o prezență malefică care îi terorizează.

Rett Terrell interpretează rolul lui Ben, un bărbat tânăr care împreună cu soția sa, Alyssa (Alissa Rose Ford), și fiul său adolescent, Tyler (Liam Matthews), se mută într-o casă veche, izolată, situată la marginea unei păduri dense. Deși inițial se bucură de pacea și liniștea din zonă, familia începe să experimenteze evenimente ciudate și inexplicabile, care sugerează prezența unei entități supranaturale în casă.

Pe măsură ce evenimentele se intensifică, Ben începe să investigheze trecutul casei și află că un criminal notoriu a fost capturat și ucis în aceeași zonă în urmă cu câțiva ani. El își dă seama că această entitate poate fi spiritul răzbunător al criminalului, care s-a lipit de casa lor.

În timp ce familia încearcă să se adapteze la noile condiții, aceasta este terorizată de fenomene paranormale, cum ar fi zgomote ciudate în timpul nopții, umbre care se mișcă, și senzații de prezențe străine care îi urmăresc. Ei trebuie să găsească o cale de a face față acestei prezențe malefice și să-și protejeze viața și familia, înainte ca situația să devină de necontrolat.

Pe măsură ce situația se agravează, Ben își dă seama că trebuie să se confrunte cu trecutul casei și cu prezența malefică pentru a o învinge. În final, familia își unește forțele și își folosește inteligența și priceperea pentru a depăși situația și a supraviețui.

“It Lives Inside” este un film de groază care utilizează cu abilitate tensiunea și suspansul pentru a crea o atmosferă de teamă și anxietate. Regizorul Jeff Hall folosește efecte vizuale și sonore pentru a accentua momentele de frică și pentru a accentua misterul din jurul entității malefice. Actorii principal, Rett Terrell, Alissa Rose Ford și Liam Matthews, oferă o interpretare excelentă, aducând un echilibru perfect între

FILMENOIRO.COMIMDBTRAILER

Views: 2

Genre: 2023DramaHororThriller

Country: United States

Duration: 99 min

IMDb: N/A

It Lives Inside (2023) Online Subtitrat In Romana

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *