FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
68 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Jurassic World Dominion 2022 Subtitrat
5.6 of 5206

Jurassic World Dominion 2022 Subtitrat

HD 5.6 147 min

Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Dominionul) este un film spectaculos și plin de acțiune care continuă povestea captivantă a francizei Jurassic Park. Patru ani au trecut de la distrugerea insulei Isla Nublar, iar acum oamenii se confruntă cu noi amenințări și descoperiri tulburătoare.

În acest film, agenții sinistri de la Biosyn se află pe urmele lui Maisie Lockwood, iar Dr. Ellie Sattler investighează un roi de insecte gigantice modificate genetic. În timp ce Maisie este căutată de cei care doresc să profite de cunoștințele ei, Dr. Sattler se confruntă cu o amenințare neașteptată și periculoasă în forma acestor creaturi uriașe.

Pe măsură ce acțiunea se desfășoară, întreaga lume se confruntă cu consecințele deciziilor anterioare, iar parcul Jurassic World devine un punct central în lupta pentru supraviețuire. Dincolo de bătălia cu dinozaurii reînviați, oamenii trebuie să se confrunte cu propriile lor limite și să găsească soluții pentru a împiedica ca aceste creaturi să scape și să pună în pericol întreaga planetă.

Cu efecte vizuale uluitoare și o distribuție impresionantă de talente, Jurassic World: Dominion te va captiva de la primul până la ultimul moment. Descoperă încleștările epice dintre oameni și dinozauri, urmărește investigațiile tensionate ale Dr. Sattler și află dacă Maisie va fi în siguranță în mijlocul acestor pericole.

Filmul abordează teme precum responsabilitatea umană față de natură, etica științifică și consecințele acțiunilor noastre. Este o călătorie plină de adrenalină, suspans și momente emoționante care te vor ține lipit de ecran.

Jurassic World: Dominion este o călătorie epopeică în lumea fascinantă a dinozaurilor și a aventurii. Nu rata acest film extraordinar, care îți va trezi copilul interior și îți va oferi o experiență cinematografică de neuitat.

Leave a Reply