FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
168 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Kandahar (2023) Online Subtitrat In Romana
6.0 of 591

Kandahar (2023) Online Subtitrat In Romana

HD 6.0 119 min

Kandahar 2023 online in romana este un film de actiune si suspans regizat de Mohsen Makhmalbaf si lansat in 2013. Actiunea filmului are loc in anul 2023, intr-un viitor apropiat in care Afganistanul se afla intr-un razboi permanent, iar populatia este amenintata de teroristi si de consecintele razboiului.

In centrul filmului se afla o echipa de jurnalisti, alcatuita din o tanara jurnalista franceza, Sophie, si un cameraman afgan, Kabir, care isi propun sa ajunga la Kandahar pentru a-l gasi pe fratele lui Kabir, care este prizonier al talibanilor. Cu toate acestea, in drumul lor spre Kandahar, echipa se trezeste prinsa intr-un conflict armat in care teroristii incearca sa captureze un tren plin cu arme si munitie care circula prin regiune.

Sophie si Kabir, alaturi de un grup de soldati afgani si americani, se alatura luptei pentru a proteja trenul si pentru a evita ca armele sa ajunga in mainile teroristilor. In timp ce lupta se intensifica, Sophie descopera o conspiratie complexa care implica diverse grupuri teroriste si militare si care ameninta sa destabilizeze intreaga regiune.

In timp ce echipa de jurnalisti se confrunta cu amenintarea iminenta a teroristilor, acestia isi descopera si propria fragilitate. Kabir este fortat sa lupte impotriva propriului frate pentru a-si proteja colegii, iar Sophie se confrunta cu propriile limite si frici.

“Kandahar 2023” este un film captivant, plin de suspans si actiune, dar care prezinta si o perspectiva profunda asupra conflictului din Afganistan si a impactului sau asupra populatiei si a jurnalistilor care incearca sa dezvaluie adevarul. Filmul prezinta si dificultatile si riscurile pe care acestia le intalnesc in cautarea adevarului si in incercarea de a informa oamenii despre ceea ce se intampla in lume.

Regizorul Mohsen Makhmalbaf a creat un film care nu numai ca aduce in prim-plan un subiect important, dar care si dezvolta personaje complexe si bine conturate, care reflecta dilemele si tensiunile din cadrul conflictului. Personajul Sophie este prezentat ca fiind o jurnalista curajoasa si hotarata, care isi asuma riscuri pentru a-si face meseria, dar care se confrunta cu propriile frici si limite. Kabir este un cameraman talentat si loial, care incearca sa-si protejeze colegii.

Leave a Reply