FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
15996 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Killers of the Flower Moon 2023 Online Subtitrat In Romana
N/A of 0

Killers of the Flower Moon 2023 Online Subtitrat In Romana

1080p N/A 206 min

Killers of the Flower Moon 2023 Online Subtitrat In Romana

Asasinii Lunii Florilor este un film captivant și exploziv, bazat pe evenimente reale, care scoate la lumină o poveste tulburătoare și înspăimântătoare din istoria americană. Inspirat de romanul omonim scris de David Grann, acest film epocal aduce în prim-plan investigația FBI-ului asupra unei serii de crime îngrozitoare, petrecute în anii 1920, în rezervația Osage din Oklahoma.

Povestea se concentrează pe legătura strânsă între tribul nativ american Osage și exploatarea petrolului din teritoriul lor. Când mai mulți membri ai tribului, care deveniseră deținători ai unor averi considerabile datorită descoperirii petrolului, sunt uciși în mod misterios, comunitatea este cuprinsă de teamă și disperare. FBI-ul intervine pentru a investiga aceste crime brutale și a aduce justiție.

Filmul aduce în prim-plan personajele-cheie implicate în anchetă, inclusiv un agent FBI tenace și un detectiv local din Oklahoma, care se străduiesc să dezvăluie adevărul și să-i aducă pe criminali în fața justiției. În timp ce dezvăluirile se adâncesc, se dezvăluie corupția și intriga care au pus în pericol comunitatea Osage și au dus la aceste crime înspăimântătoare.

“Killers of the Flower Moon” abordează teme precum injustiția, rasismul și lupta pentru adevăr și justiție într-o epocă marcată de interesele economice și discriminarea rasială. Cu o regie strălucitoare și interpretări memorabile, filmul captează atmosfera vibrantă a anilor 1920 și aduce în prim-plan o poveste tulburătoare și într-adevăr tulburătoare din trecutul Americii.

Cu imagini uluitoare, coloană sonoră captivantă și o poveste tensionată, “Killers of the Flower Moon” va captiva și impresiona publicul de pretutindeni. Acest film pune în lumină o pagină neagră a istoriei americane și te provoacă să reflectezi asupra injustiției și luptei pentru adevăr în fața unor puteri corupte și nemiloase.

2 Comments

  1. Traian

    October 22, 2023 at 2:17 pm

    NU este subtitrat in Romana

  2. Admin

    October 23, 2023 at 8:02 am

    Ne cerem scuze, dar momentan nu a apărut versiunea subtitrata, de îndată cand o sa apara o sa fie actualizat.

Leave a Reply