FILME-ROMANESTI.RO

Lumina de comutare
Comentarii
3 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
2embed
Lachrymose Primrose (2023) Online Subtitrat
of

Lachrymose Primrose (2023) Online Subtitrat

90 min

După ce moartea tragică a fiicei lor, Chloe Ruth, lovește neașteptat familia McCallum, Caleb (Tedd Bodnar), un autor de bestselleruri renumit, se află pe marginea prăpastiei. Pierdut în durerea și vinovăția interioară, el se adâncește într-un abis întunecat de izolare și dependență de alcool, luptându-se cu propriile lui demoni. În timp ce Caleb se îndepărtează tot mai mult de cei din jur, soția sa, Elizabeth (Michelle Mullins), se confruntă cu o provocare imensă – de a găsi o cale de a-l salva pe Caleb de la autodistrugere.

Elizabeth se confruntă cu propriile ei conflicte și se vede pusă în fața unor alegeri dificile. Ea își dorește cu disperare să-l ajute pe Caleb să-și depășească durerea și să se elibereze de dependență, dar aceasta implică riscuri și sacrificii personale considerabile. În timp ce lupta pentru supraviețuirea și reîntregirea familiei lor se intensifică, Elizabeth explorează adâncurile propriei sale forțe interioare și se confruntă cu propriile ei demoni.

În mijlocul acestui întuneric, se ridică întrebarea crucială: cât de mult trebuie să plătească Elizabeth pentru a salva sufletul rătăcit al soțului său? Va trebui să-și pună în pericol propriul echilibru emoțional și să facă alegeri dificile pentru a aduce lumină în viața lui Caleb. Această poveste profundă și emoționantă explorează tema iubirii necondiționate, sacrificiului și rezilienței, oferind o perspectivă complexă asupra luptei cu demonii interiori și a puterii transformative a compasiunii și conectării umane.