FILME-ROMANESTI.RO

Lumina de comutare
Comentarii
75 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Mirciulica 2022 Online in Romana
6.1 of 17

Mirciulica 2022 Online in Romana

HD 6.1 90 min

Mirciulica” este o comedie captivantă și amuzantă ce urmărește peripețiile lui Mircea, un tânăr de 30 de ani dintr-un mic oraș transilvănean. După ce pică examenul de admitere la Facultatea de Drept din București, Mircea se vede nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască din nou cu părinții săi.

În încercarea de a-și găsi un loc de muncă, Mircea ajunge să lucreze într-o companie de colectare a deșeurilor, deținută de un politician local bogat. Viața lui Mircea ia o întorsătură neașteptată atunci când începe să lucreze pentru soția șefului, o femeie intrigantă și plină de surprize.

Pe măsură ce se implică în această nouă lume, Mircea se confruntă cu o serie de situații comice și complicații amuzante. În timp ce încearcă să se adapteze la locul de muncă și să evite încurcăturile, el descoperă că nimic nu este ceea ce pare și că în spatele aparențelor se ascund secrete și intrigi neașteptate.

“Mirciulica” este o poveste despre oportunități ratate și surprize neașteptate, în care umorul și aventurile se împletesc într-un mod captivant. Cu o distribuție remarcabilă și replici pline de haz, filmul ne poartă într-o călătorie amuzantă și plină de neprevăzut, oferindu-ne o privire în universul amuzant și trăsnit al lui Mircea.

Descoperă “Mirciulica” online subtitrat în limba română și pregătește-te să râzi și să te distrezi într-o poveste plină de umor și peripeții. Vei fi captivat de aventurile lui Mircea și de situațiile comice în care se află, într-un film ce te va binedispune și te va face să-ți dorești să-i urmărești fiecare pas. Asigură-te că nu ratezi această comedie fascinantă și intră în lumea amuzantă a lui Mirciulica.

Leave a Reply