FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
66 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Moonfall 2022 Online in Romana
5.1 of 2644

Moonfall 2022 Online in Romana

HD 5.1 131 min

Moonfall (2022) Online în Română – Un film spectaculos despre un eveniment cataclismic în care o forță misterioasă perturbă orbita Lunii și o trimite în derivă, amenințând să se ciocnească cu Pământul.

Când Luna este deplasată de la locul său obișnuit pe cer, oamenii de știință și liderii mondiali se confruntă cu o amenințare de proporții epice. În această aventură de proporții cosmice, un grup improbabil de eroi trebuie să se unească pentru a salva planeta de la un dezastru iminent.

O echipă alcătuită din astronauți curajoși, o geologă de excepție și un fost astronaut devotat pornesc într-o misiune periculoasă pentru a preveni coliziunea apocaliptică. Pe măsură ce se apropie de Lună și se confruntă cu obstacole nemaivăzute, ei descoperă secretele ascunse ale cosmosului și dezvăluie adevăruri înfricoșătoare care pot schimba cursul istoriei umane.

Cu efecte vizuale uluitoare și suspans la fiecare colț, “Moonfall” te va captiva de la început până la sfârșit. Experimentează emoția călătoriei cosmice în limba română și fii martorul unei bătălii epice între om și forțele înspăimântătoare ale universului.

Leave a Reply