FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
130 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Nefarious 2023 Online in Romana
6.4 of 105

Nefarious 2023 Online in Romana

HD 6.4 98 min

În filmul “Nefarious” din 2023, suntem martorii unei povesti captivante despre un criminal în serie care se află pe punctul de a fi executat. Înainte de execuție, acesta este supus unei evaluări psihiatrice, în cadrul căreia susține că este posedat de un demon și afirmă că psihiatrul însuși va comite trei omucideri înainte ca timpul lor să se scurgă.

Povestea se desfășoară într-un cadru tensionat și misterios, în care protagonistul se confruntă cu alegeri dificile. Trebuie să decidă dacă să creadă în afirmațiile sinistre ale criminalului sau să le considere simple manipulări. În același timp, el se confruntă cu propriile sale lupte interioare și cu întrebări despre natura răului și a responsabilității personale.

“Nefarious” explorează subtilitățile psihologiei umane și provoacă audiența să reflecteze asupra conceptului de malefic și întuneric în interiorul nostru. Prin intermediul unui ritm alert și al unei coloane sonore captivante, filmul reușește să creeze o atmosferă înspăimântătoare și captivantă.

Leave a Reply