FILME-ROMANESTI.RO

Lumina de comutare
Comentarii
77 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Nunți, botezuri, înmormântări 2022 Online in Romana
6.8 of 14

Nunți, botezuri, înmormântări 2022 Online in Romana

HD 6.8 121 min

Nunți, botezuri, înmormântări 2022 este un film românesc captivant și plin de umor, care ne poartă prin povestea lui Cosmin, un bărbat aflat într-o situație plină de încurcături și surprize. Acțiunea începe cu un simplu meci de tenis între Cosmin și trei dintre prietenii săi, dar lucrurile se complică rapid atunci când el realizează că întârzie la un eveniment important – nunta lui, cu fosta sa soție, de la care divorțase fără ca prietenii săi să fie la curent.

În timp ce se confruntă cu această situație neașteptată, filmul explorează și anii 2007, când bulele imobiliare atingeau apogeul. Cosmin decide să îi ofere partenerei sale, Reli, un cadou special cu ocazia aniversării nunții lor – un teren pitoresc, amplasat la marginea unui lac. Planul său este să construiască 7 vile pe acest teren, să le vândă și să obțină un milion de euro.

Pe parcursul filmului, urmărim aventurile lui Cosmin în încercarea sa de a gestiona nunta neașteptată, de a dezvălui trecutul său complicat și de a-și îndeplini planul financiar ambițios. Pe măsură ce se desfășoară evenimentele, personajul nostru se confruntă cu situații comice, conflicte și dezvăluiri surprinzătoare, care pun la încercare relațiile sale și îl aduc în pragul haosului.

“Nunți, botezuri, înmormântări 2022” îmbină cu măiestrie momente de umor, dramă și romantism, oferind o privire în lumea complexă a relațiilor umane și a alegerilor pe care le facem în viață. Performanțele remarcabile ale actorilor și dialogurile inteligente adaugă un plus de autenticitate și adâncime filmului, transformându-l într-o experiență memorabilă de vizionare.

Descoperiți această comedie românească plină de surprize și personaje captivante, care vă va purta într-o călătorie plină de râs, emoție și momente neașteptate. “Nunți, botezuri, înmormântări 2022” este o incursiune amuzantă și emoționantă în lumea complexă a vieții și a relațiilor interpersonale.

Leave a Reply