FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
82 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Plane 2023 Online Subtitrat In Romana
6.5 of 1736

Plane 2023 Online Subtitrat In Romana

HD 6.5 107 min

Plane 2023 Online in Romana – protagonistul Brodie Torrance, interpretat de Gerard Butler, devine eroul neașteptat într-o situație de urgență. Pilotul Torrance și pasagerii săi se confruntă cu un pericol iminent atunci când avionul lor este lovit de un fulger devastator. Cu priceperea sa și abilitățile de pilot, Torrance reușește să realizeze o aterizare riscantă pe o insulă afectată de război.

Cu toate acestea, descoperă că supraviețuirea aterizării reprezintă doar începutul problemelor lor. Într-un moment tensionat, rebeli periculoși iau ostatici majoritatea pasagerilor. Singura sa șansă de a-i salva pe aceștia este să se bazeze pe ajutorul lui Louis Gaspare, interpretat de Mike Colter, un criminal transportat sub escorta FBI-ului.

În timp ce Torrance se aliază cu Gaspare, el află că acesta poate oferi mai mult decât pare la prima vedere. Pe măsură ce luptă împotriva timpului și a amenințărilor din jur, cei doi eroi improbabili se confruntă cu provocări în creștere și se străduiesc să dezvăluie motivele rebelelor și să găsească o cale de a salva pasagerii luați ostatici.

SOS: Aterizare Forțată oferă o combinație explozivă de acțiune, suspans și alianțe neașteptate, punând în scenă o cursă contracronometru pentru salvarea vieților și depășirea obstacolelor imposibile. Cu Torrance și Gaspare ca eroi improbabili, filmul explorează latura întunecată și imprevizibilă a umanității, în timp ce aceștia se străduiesc să devină forțe salvatoare în mijlocul haosului.

Leave a Reply