FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
64 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Project Power 2020 Subtitrat In Romana
6.0 of 2628

Project Power 2020 Subtitrat In Romana

HD 6.0 113 min

Filmul “Project Power” (2020) este un thriller de acțiune care explorează un viitor apropiat în care o pastilă misterioasă oferă utilizatorilor puteri supranaturale, dar cu un preț imprevizibil. În mijlocul unei lupte între traficanți de droguri, poliție și o organizație clandestină, destinul orașului New Orleans stă pe muchie de cuțit.

Povestea urmărește un trio neașteptat, format dintr-un traficant de stradă inteligent, o adolescentă în căutarea mamei dispărute și un polițist curajos, care se unesc pentru a dezvălui adevărul din spatele pastilei și pentru a opri răspândirea haosului. Pe măsură ce evenimentele se desfășoară, se dezvăluie secrete întunecate și alianțe neașteptate, iar fiecare personaj este pus în fața unor alegeri dificile.

Cu secvențe de acțiune spectaculoase și efecte vizuale impresionante, “Project Power” te va ține cu sufletul la gură pe parcursul întregului film. Într-o lume în care puterea poate fi obținută cu un simplu gest, dar cu consecințe imprevizibile, eroii noștri se confruntă cu provocări incredibile și pun în joc tot ceea ce au pentru a salva orașul și pe cei dragi lor.

Cu o distribuție de excepție, printre care se numără Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt și Dominique Fishback, “Project Power” oferă interpretări puternice și o chimie palpabilă între personaje. Într-un mix exploziv de acțiune, mister și intrigi, acest film te va captiva și te va face să te întrebi cât de departe ai merge pentru a avea puterea de a-ți schimba destinul.

Descoperă lumea periculoasă și plină de adrenalină a “Project Power” (2020), un film care te va ține în suspans și te va face să reflectezi asupra conceptului de putere și a alegerilor pe care le facem în căutarea ei.

Leave a Reply