FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
59 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Rush 2013 Online in Romana
8.1 of 6589

Rush 2013 Online in Romana

HD 8.1 123 min

Rush (2013) Online în Română – Un film captivant care explorează rivalitatea nemiloasă dintre doi legendari piloți de Formula 1 din anii ’70, James Hunt și Niki Lauda.

Această dramă intensă te transportă în lumea fascinantă și periculoasă a curselelor auto de elită. James Hunt, interpretat de Chris Hemsworth, și Niki Lauda, interpretat de Daniel Brühl, sunt doi sportivi talentați și ambițioși, cu personalități diferite, care se confruntă pe pistă și în afara ei.

Cu o regie remarcabilă a lui Ron Howard și o poveste plină de adrenalină, “Rush” te ține cu sufletul la gură de la primul până la ultimul moment. Fiecare viraj, fiecare depășire și fiecare decizie luată de cei doi rivali aduce tensiunea la cote maxime și te ține conectat la poveste.

Pe măsură ce se desfășoară sezonul de curse, rivalitatea lor atinge noi înălțimi, culminând cu un eveniment tragic care schimbă cursul vieților lor pentru totdeauna. Deși împărțesc o rivalitate feroce, cei doi piloți învață să se respecte reciproc și să aprecieze curajul și devotamentul de care dau dovadă în această lume competitivă.

Leave a Reply