FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
90 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Shooter 2007 Online Subtitrat In Romana
7.1 of 4401

Shooter 2007 Online Subtitrat In Romana

HD 7.1 124 min

Shooter este un film de acțiune și suspans din 2007, bazat pe romanul “Point of Impact” scris de Stephen Hunter. Filmul urmărește povestea lui Bob Lee Swagger, un fost lunetist militar extrem de talentat, care este implicat într-un complot periculos după ce este chemat să ajute în prevenirea unui asasinat.

Bob Lee Swagger, jucat de Mark Wahlberg, se retrage într-o izolare liniștită după o carieră militară de succes, dar este convocat de un fost coleg pentru a ajuta la prevenirea unui atentat asupra președintelui Statelor Unite. Însă lucrurile se complică rapid atunci când Bob este înșelat și acuzat în mod fals de această tentativă de asasinat.

Pus într-o situație disperată, Bob încearcă să-și demonstreze nevinovăția și să dezvăluie adevărații responsabili. Folosindu-și abilitățile de lunetist excepționale și cunoștințele tactice, el devine o țintă în mișcare, fiind urmărit de autorități și de un grup de agenți corupți. Bob trebuie să navigheze prin pericolele și trădările constante pentru a dezvălui adevărul și a-și restabili numele.

Shooter” oferă o combinație explozivă între acțiunea plină de adrenalină și un suspans captivant. Filmul explorează teme precum corupția în guvern, manipularea informațiilor și lupta unui individ împotriva sistemului. Personajul principal, Bob Lee Swagger, este prezentat ca un luptător tenace și inteligent, care refuză să renunțe în fața obstacolelor și să se conformeze.

Cu scene de luptă bine coregrafiate și un ritm alert, “Shooter” oferă o experiență cinematografică plină de tensiune și emoție. Performanța lui Mark Wahlberg în rolul principal adaugă un plus de autenticitate și carismă filmului. Este un film captivant, potrivit pentru iubitorii de acțiune și suspans, care oferă o poveste intensă și plină de răsturnări de situație.

Leave a Reply