FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
94 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Sniper Ghost Shooter 2016 Subtitrat
5.4 of 216

Sniper Ghost Shooter 2016 Subtitrat

HD 5.4 100 min

Sniper Ghost Shooter este un film de acțiune și suspans din 2016, care urmărește aventurile unei echipe de lunetiști de elită în timp ce se confruntă cu o amenințare teroristă de amploare în Orientul Mijlociu. Filmul oferă o poveste plină de adrenalină, plină de trădări, intrigi și acțiune intensă.

Echipa de lunetiști, condusă de Brandon Beckett și Richard Miller, se confruntă cu o provocare majoră atunci când un grup de teroriști necruțători încep să atace în mod repetat un oleoduct crucial pentru aprovizionarea cu energie a regiunii. Acești lunetiști extrem de calificați și bine antrenați trebuie să își folosească abilitățile de precizie și cunoștințele tactice pentru a neutraliza amenințarea și a salva viețile oamenilor implicați.

Pe măsură ce echipa se adâncește în misiune, devine evident că aceste atacuri aparent aleatorii ascund o conspirație mult mai mare și că țintele lor sunt mult mai mult decât simpli oameni nevinovați. Brandon și Richard trebuie să găsească adevărul din spatele acestor atacuri și să dezvăluie planurile sinistre ale inamicilor lor înainte ca situația să scape de sub control.

Sniper Ghost Shooter” oferă o combinație captivantă între acțiunea explozivă și drama umană, explorând efectele devastatoare ale războiului asupra indivizilor și responsabilitatea pe care o poartă lunetiștii în deciziile lor dificile. Filmul aduce în prim-plan abilitățile extraordinare ale acestor luptători și povestea lor complexă în fața unor provocări imense.

Cu imagini spectaculoase și secvențe de luptă bine coregrafiate, “Sniper Ghost Shooter” oferă o experiență cinematografică plină de tensiune și emoție. Este un film care aduce laolaltă acțiunea palpitantă și aspectele psihologice ale războiului, explorând dileme morale și consecințele deciziilor luate în mijlocul conflictului.

Leave a Reply