FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
57 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
The Banshees of Inisherin 2022 Subtitrat
7.7 of 2062

The Banshees of Inisherin 2022 Subtitrat

HD 7.7 114 min

The Banshees of Inisherin 2022 Online in Romana este un film dramatic din 2022 care își desfășoară acțiunea pe coasta vestica a Irlandei. Povestea urmărește viața lui Siobhán, o femeie în vârstă, excentrică și carismatică, cunoscută pentru abilitatea sa de a prezice moartea localnicilor în calitate de banshee.

În timp ce trăiește într-un mic sat irlandez izolat, Siobhán devine subiectul bârfelor și al superstițiilor locale, iar abilitățile ei misterioase îi fac pe mulți să o considere o vrăjitoare. Cu toate acestea, când întâlnește un jurnalist britanic tânăr și ambițios, aceasta începe să fie pusă la îndoială și să fie prinsă în mijlocul unui conflict cultural și social.

În timp ce relația lor se dezvoltă, Siobhán și jurnalistul descoperă secrete întunecate din trecutul satului și sunt implicați într-o rețea de intrigi și trădări. Împreună, ei încearcă să dezvăluie adevărul despre trecutul înspăimântător al comunității, iar Siobhán se vede nevoită să-și folosească abilitățile supranaturale pentru a proteja locuitorii de un pericol mortal.

The Banshees of Inisherin explorează tema superstiției, puterii și sacrificiului într-un peisaj pitoresc irlandez. Filmul aduce în prim-plan cultura și mitologia irlandeză, aducând în scenă o poveste tulburătoare despre misticism și moarte. Cu o interpretare captivantă și peisaje uimitoare, acest film ne invită să reflectăm asupra credințelor noastre și a modului în care interpretăm fenomenele supranaturale în lumea noastră modernă.

Leave a Reply