FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
3149 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
The Equalizer 3 (2023) Online Subtitrat In Romana
7.1 of 188

The Equalizer 3 (2023) Online Subtitrat In Romana

HD 7.1 109 min

Robert McCall, un fost agent guvernamental si luptator pentru dreptate, ajunge acasa intr-un sat pitoresc din sudul Italiei pentru a se bucura de o viata linistita. Cu toate acestea, McCall descopera curand ca prietenii sai sunt in pericol, fiind sub controlul sefilor mafiei locale. Pe masura ce situatia se inrautateste si devine din ce in ce mai periculoasa, McCall stie ca trebuie sa actioneze.

Fara ezitare, McCall devine protectorul prietenilor sai si se opune liderilor mafiei, intr-o lupta care devine din ce in ce mai violenta si plina de actiune. In timp ce McCall isi utilizeaza abilitatile si cunostintele pentru a lupta impotriva criminalitatii, el se confrunta cu provocari dificile si isi asuma riscuri mari pentru a-si indeplini obiectivele.

In final, McCall se dovedeste a fi un luptator neinfricat si hotarat, care este dispus sa mearga pana la capat pentru a-si proteja prietenii si a restabili ordinea in comunitatea sa. Cu actiunea sa plina de suspans si interpretarea excelenta a personajului principal de catre un actor talentat, “Robert McCall: Protectorul prietenilor” este un film pe care fanii genului nu ar trebui sa-l rateze.