0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...
The Meg 2: The Trench (2023) Online Subtitrat In Romana

The Meg 2: The Trench (2023) Online Subtitrat In Romana

The Meg 2: The Trench” este un film de actiune si aventura lansat in 2023, regizat de Jon Turteltaub. Filmul este bazat pe romanul omonim de Steve Alten si il are in rolul principal pe Jason Statham.

Actiunea filmului are loc in timpul unei expeditii de cercetare a oceanului in Marea Chinei de Sud, unde o echipa de oameni de stiinta descopera o lume subacvatica neexplorata si periculoasa. Cand un submarin este atacat de o creatura marina preistorica giganta cunoscuta sub numele de Megalodon, un rechin preistoric care se credea disparut de sute de ani, echipa se trezeste intr-un pericol imens. Jonas Taylor (interpretat de Jason Statham), un scafandru expert si fost membru al fortelor speciale navale, este recrutat pentru a salva echipa de cercetare si pentru a infrunta Megalodonul.

Pe masura ce echipa se lupta sa supravietuiasca in adancurile oceanului si sa gaseasca o cale de a invinge creatura, tensiunea creste si situatia devine din ce in ce mai periculoasa. “The Meg 2: The Trench” este o calatorie palpitanta si spectaculoasa in lumea subacvatica, plina de actiune si suspans, care va tine spectatorii in priza pana la final.

Views: 6

Genre: 2023ActiuneAventuraSF

Country: United States, China

Duration: N/A

IMDb: N/A

The Meg 2: The Trench (2023) Online Subtitrat In Romana

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Robert

at 10:28 am

Calitate buna, recomand!