FILME-ROMANESTI.RO

Lumina de comutare
Comentarii
56 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
2embed
The Meg 2: The Trench (2023) Online Subtitrat In Romana
of

The Meg 2: The Trench (2023) Online Subtitrat In Romana

N/A

The Meg 2: The Trench” este un film de actiune si aventura lansat in 2023, regizat de Jon Turteltaub. Filmul este bazat pe romanul omonim de Steve Alten si il are in rolul principal pe Jason Statham.

Actiunea filmului are loc in timpul unei expeditii de cercetare a oceanului in Marea Chinei de Sud, unde o echipa de oameni de stiinta descopera o lume subacvatica neexplorata si periculoasa. Cand un submarin este atacat de o creatura marina preistorica giganta cunoscuta sub numele de Megalodon, un rechin preistoric care se credea disparut de sute de ani, echipa se trezeste intr-un pericol imens. Jonas Taylor (interpretat de Jason Statham), un scafandru expert si fost membru al fortelor speciale navale, este recrutat pentru a salva echipa de cercetare si pentru a infrunta Megalodonul.

Pe masura ce echipa se lupta sa supravietuiasca in adancurile oceanului si sa gaseasca o cale de a invinge creatura, tensiunea creste si situatia devine din ce in ce mai periculoasa. “The Meg 2: The Trench” este o calatorie palpitanta si spectaculoasa in lumea subacvatica, plina de actiune si suspans, care va tine spectatorii in priza pana la final.