FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
18 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
The Super Mario Bros 2023 Subtitrat
7.1 of 6691

The Super Mario Bros 2023 Subtitrat

HD 7.1 93 min

The Super Mario Bros 2023 Online in Romana este o producție animată pe calculator, de comedie, acțiune și aventură, bazată pe faimoasa franciză de jocuri video Mario de la Nintendo. Filmul este produs de Illumination, cu sprijin financiar din partea Universal Pictures și Nintendo, și va fi distribuit de Universal.

Regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic (acesta din urmă debutând în regia de lungmetraj), filmul prezintă o distribuție vocală de ansamblu impresionantă. Printre actorii care împrumută vocile personajelor se numără Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Sebastian Maniscalco, Charles Martinet și Kevin Michael Richardson.

Deși nu există detalii specifice despre poveste disponibile în informațiile mele, este de așteptat ca filmul să urmeze aventurile indragitului personaj Mario și ale lui Luigi în lumea plină de ciuperci și creaturi fantastice. Într-un stil tipic pentru franciza Mario, spectatorii ar putea să se aștepte la momente amuzante, secvențe de acțiune pline de energie și o poveste care să evidențieze prietenia și curajul în lupta împotriva forțelor răului.

Este important de menționat că informațiile mele se opresc în septembrie 2021, așa că este posibil ca detalii suplimentare să fi fost dezvăluite ulterior lansării mele. Pentru cele mai actualizate informații despre filmul “Super Mario Bros.”, vă recomand să verificați sursele oficiale sau să căutați actualizări în perioada apropiată de lansarea filmului.

Leave a Reply