FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
53 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
The Tourist 2010 Online in Romana
6.0 of 5092

The Tourist 2010 Online in Romana

HD 6.0 103 min

The Tourist 2010 Online in Romana este un film romantic și de acțiune din 2010, regizat de Florian Henckel von Donnersmarck. Acesta prezintă o poveste intrigantă plină de suspans și răsturnări de situație, cu un peisaj pitoresc al Veneției ca fundal.

Filmul urmărește povestea lui Frank Tupelo (interpretat de Johnny Depp), un american neajutorat și introvertit, care călătorește în Europa pentru a-și regăsi scopul în viață. În timpul șederii sale în Veneția, Frank întâlnește o femeie misterioasă și seducătoare numită Elise Ward (interpretată de Angelina Jolie).

În momentul în care Frank acceptă să o însoțească la un hotel de lux, el este rapid prins într-un joc periculos de capcane și identități înșelătoare. Descoperă că Elise este implicată într-un complot internațional și este căutată de o echipă de agenți guvernamentali condusă de inspectorul Acheson (interpretat de Paul Bettany).

În timp ce Frank încearcă să înțeleagă adevăratele intenții ale Elisei și cine este ea cu adevărat, el se trezește în mijlocul unei conspirații complexe, care implică hoți de valoare, agenți secreți și crime violente. În timp ce este urmărit de autorități și de infractori periculoși, Frank trebuie să învețe să-și ascundă adevărata identitate și să dezlege misterul din spatele Elisei.

The Tourist oferă o atmosferă elegantă și fascinantă, cu imagini impresionante ale canalelor și clădirilor vechi din Veneția. Chimia dintre Johnny Depp și Angelina Jolie adaugă o notă de romantism și farmec, iar jocul lor complex de-a șoarecele și pisica menține spectatorii în suspans pe tot parcursul filmului.

Cu răsturnări neașteptate ale intrigii și o abordare stilizată a filmului de spionaj, “The Tourist” este o călătorie palpitantă prin secretele și minciunile din lumea umbrelor. Este un film captivant, care îmbină romantismul cu suspansul și care promite să vă țină în priză până la ultimul moment.

Leave a Reply