FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
8 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
To catch a killer 2023 Online Subtitrat
6.6 of 516

To catch a killer 2023 Online Subtitrat

HD 6.6 119 min

To catch a killer 2023 Online in Romana intr-o atmosferă tensionată de Revelion în vibrantul oraș Baltimore, o polițistă extrem de talentată, dar cu o povară personală (Shailene Woodley), este selectată de către șeful investigator al FBI-ului (Ben Mendelsohn) pentru a-i oferi asistență în crearea unui profil și pentru a prinde un individ tulburat care terorizează orașul.

Această ofițeră de poliție, cu o minte ascuțită și instincte bine dezvoltate, este aleasă întrucât abilitățile sale excepționale pot contribui la rezolvarea acestui caz complex. Ea intră într-un parteneriat tensionat, dar necesar, cu investigatorul experimentat al FBI-ului, care îi oferă îndrumare și îi dezvăluie detalii esențiale despre caz.

Pe măsură ce lucrurile se complică, cei doi protagoniști se afundă în lumea întunecată a psihologiei și a comportamentului criminal, dezvăluind indicii și urme care să-i conducă la infractorul în cauză. Pe măsură ce timpul trece și presiunea crește, polițista și investigatorul se confruntă cu propriile lor demoni interni, luptând în paralel cu provocările și blocajele întâlnite în cadrul anchetei lor.

Această poveste captivantă explorează atât latura intelectuală și deducția din spatele investigației, cât și povestea personală și evoluția emoțională a personajelor principale. Într-un Baltimore înconjurat de umbre și pericole, această echipă neconvențională își unește forțele pentru a restabili liniștea și a aduce justiție celor afectați de criminalul în serie.

Cu scene pline de suspans, momente de adrenalină și o atmosferă tensionată, filmul “Baltimore. Revelionul” ne oferă o călătorie palpitantă prin labirintul minților criminalilor și al celor care îi urmăresc, punând în lumină și laturile întunecate ale umanității.

Leave a Reply