FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
191 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Uncharted (2022) Online Subtitrat In Romana
6.3 of 5070

Uncharted (2022) Online Subtitrat In Romana

HD 6.3 116 min

Uncharted” este un film de acțiune și aventură, lansat în anul 2022, care se bazează pe franciza de jocuri video cu același nume. Filmul îi are în centrul atenției pe Nathan Drake (interpretat de Tom Holland), un aventurier și vânător de comori care se alătură unei echipe de experți pentru a găsi o comoară legendară, ascunsă într-un labirint subteran.

În căutarea acestei comoară, Nathan Drake călătorește prin diferite locații exotice din lumea întreagă, întâmpinând o serie de obstacole și inamici periculoși, inclusiv mercenari nemiloși, care caută aceeași comoară.

Pe măsură ce aventura se complică, Nathan Drake își dă seama că trebuie să-și înfrunte trecutul și să-și confrunte propriile temeri pentru a putea ajunge la comoara din adâncurile subterane.

Printre ceilalți membri ai echipei se numără Victor Sullivan (interpretat de Mark Wahlberg), un vechi prieten și mentor al lui Nathan Drake, și Chloe Frazer (interpretată de Sophia Taylor Ali), o expertă în securitate care se dovedește a fi o aliată valoroasă în această aventură periculoasă.

Regizat de Ruben Fleischer, “Uncharted” este un film plin de acțiune, cu cascadorii impresionante și efecte vizuale spectaculoase. Acesta reprezintă o adaptare captivantă a francizei de jocuri video îndrăgite de fani din întreaga lume.

Leave a Reply