0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...
Wednesday (2022) Online Subtitrat In Romana

Wednesday (2022) Online Subtitrat In Romana

Wednesday 2022 este un serial american de televiziune de comedie neagra, creat de Al Gough si Miles Millar, care urmareste aventurile Wednesday Addams, fiica cea mai mica a faimoasei familii Addams. Serialul are loc intr-un prezent alternativ, in care Wednesday merge la colegiu si trebuie sa isi gaseasca locul in lumea moderna, in timp ce se confrunta cu secrete intunecate si puteri necunoscute.

In rolul lui Wednesday este Jenna Ortega, care aduce o noua abordare asupra personajului iconic, fiind insotita de o distributie impresionanta care include nume precum Catherine Zeta-Jones in rolul mamei Morticia Addams, Luis Guzman ca Gomez Addams, si Luke Tennie ca Lucas Walker, unul dintre colegii de clasa ai lui Wednesday.

Wednesday 2022 ofera un mix intre umorul neagra si misterele supranaturale, explorand teme precum identitatea, familia si mostenirea. Serialul promite sa aduca o abordare moderna si fresh a universului Addams, in timp ce isi pastreaza esenta si farmecul care i-au facut pe acesti personaje atat de indragiti de-a lungul anilor.

Views: 4

Genre: 2022ComedieCrimaFamilieFantasticHororSerial

Country: United States

Duration: N/A

IMDb: 8.1

Wednesday (2022) Online Subtitrat In Romana

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *