0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...
Wish (2023) Online Subtitrat In Romana

Wish (2023) Online Subtitrat In Romana

Wish 2023 online in romana este un desen animat care se concentreaza pe aventurile unui grup de prieteni: Alex, Maya, Jake si Sara, care traiesc intr-un oras futurist in anul 2023. In aceasta lume, tehnologia avansata a permis oamenilor sa aiba puteri magice prin intermediul unor dispozitive numite “Genie Bands”. Acestea sunt bratari cu puteri magice care le permit purtatorilor sa isi indeplineasca dorintele. Dar cum toate lucrurile bune vin cu un pret, aceste dispozitive magice trebuie utilizate cu precautie, deoarece fiecare dorinta se poate intoarce impotriva lor.

Povestea incepe cu Alex, care primeste un Genie Band de la tatal sau, un inventator renumit. Dupa ce il foloseste pentru prima oara, Alex descopera puterea bratarii de a-i indeplini dorintele, dar isi da seama ca trebuie sa fie atent la ceea ce isi doreste, deoarece fiecare dorinta are un efect neasteptat. In timp ce isi indeplineste dorintele, Alex isi face prieteni noi, Jake si Sara, care si ei primesc Genie Bands. Cei trei devin rapid prieteni si isi petrec timpul impreuna explorand puterile magice ale bratarilor lor.

Maya este o fata misterioasa, care nu pare interesata de puterile magice ale Genie Bands. Dar, intr-un final, Alex, Jake si Sara o conving sa incerce si ea bratara magica. Cand isi activeaza Genie Band-ul, Maya descopera ca are o putere unica, care o face sa fie o persoana foarte valoroasa pentru grup.

Pe parcursul sezonului, prietenii nostri se intalnesc cu personaje din diferite parti ale orasului futurist, care isi doresc si ei sa aiba puteri magice. Dar cand cei din jurul lor incep sa foloseasca Genie Bands in moduri periculoase, Alex si prietenii sai trebuie sa gaseasca modalitati de a preveni dezastrele si sa isi foloseasca puterile pentru binele orasului.

Pe masura ce povestea avanseaza, prietenii isi descopera capacitatile proprii si incep sa se bazeze pe abilitatile unii altora pentru a indeplini dorintele lor si a-i ajuta pe cei din jur. De asemenea, descopera si secretele trecutului orasului lor si ale bratarilor lor magice.

Cu toate acestea, grupul nostru nu este singur in cautarea puterilor magice ale Genie Bands. Un vrajitor rau, care doreste sa controleze orasul, ii urmareste pe prietenii no

Views: 7

Genre: 2023AventuraComedie

Country: United States

Duration: N/A

IMDb: N/A

Wish (2023) Online Subtitrat In Romana
Wish (2023) Online Subtitrat In Romana

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *