FILME-ROMANESTI.RO

Trailer
Lumina de comutare
Comentarii
54 Vizite
Report
Favorite
Dacă serverul actual nu funcționează, vă rugăm să încercați alte servere de mai jos.
Dacă există probleme, nu ezitați să folosiți butonul de raportare sau să scrieți un comentariu.
Server
SERVER 1
Women Talking 2022 Online in Romana
6.9 of 395

Women Talking 2022 Online in Romana

HD 6.9 104 min

Women Talking (2022) Online în RomânăUn film profund și tulburător care explorează dilemele și curajul femeilor dintr-o comunitate religioasă izolată în fața unei realități brutale. În anul 2010, aceste femei se confruntă cu o alegere dificilă: să nu facă nimic și să accepte suferința lor, să rămână și să lupte pentru schimbare sau să părăsească totul în căutarea unei vieți mai bune.

Inspirat de evenimente reale și bazat pe romanul aclamat, “Women Talking” aduce în prim plan puterea și rezistența feminină. Într-un cadru religios strict, femeile trebuie să navigheze printre dogme și convenții care le-au restricționat libertatea și drepturile. Ele se confruntă cu abuzuri și nedreptăți care contrazic valorile fundamentale ale credinței lor.

Filmul explorează teme profunde precum puterea comunității, solidaritatea și rolul femeilor într-o societate patriarhală. În mijlocul conversațiilor intense și al deciziilor dificile, femeile își pun la îndoială credințele, luptă pentru dreptate și caută eliberare. Povestea lor impresionează și provoacă, aducând în prim-plan întrebări esențiale despre identitate, autonomie și libertatea de a decide propriul destin.

Leave a Reply